Cartouche behaalt
eenvoudige overwinning

Cartouche schoot na een lange toch naar het zuiden uit de startblokken. Het nam de regie in handen en binnen de minuut lag de 0-1 al in het mandje dankzij Eric-Jan Iding. De eerste helft waren de bezoekers bijzonder scherp. Het haalde corners en creƫerde kansen, waardoor het na 35 minuten spelen al 1-4 stond. Wedstrijd gespeeld en de punten in de tas.

Na de rust verslapte de boel. Het gas ging eraf en het spel werd slordig. Dit resulteerde in doelpunten aan weerszijde. Venlo kwam terug tot 2-4, maar zag de Voorburgers in rap tempo uitlopen naar 2-5 en 2-6. Via een mooi uitgespeelde counter werd het 3-6, maar het slotakkoord was voor de groenhemden. Na 70 minuten spelen stond er een terechte 3-8 op het scorebord en dat deed het meegereisde publiek deugd. Over 2 weken staat het sleutelduel tegen HDM op het programma.