Lid van Verdienste

Michel Verhaar is gehuldigd als Lid van verdienste van RKAVV. De bijbehorende speld werd door zijn kleinzoon Alec bij opa opgespeld. Voorzitter Frans van Rossen hield een speech waarbij hij de vele functies benoemde die Michel heeft ingevuld bij RKAVV. Michel is hedendaags nog altijd actief als scheidsrechter bij de jeugd.

Vrouwen RKAVV zoeken trainer

RKAVV meldt dat de sollicitatieprocedure voor de nieuwe Hoofdtrainer (m/v) is opgestart. RKAVV zoekt voor de club een passende Hoofdtrainer die bij voorkeur in bezit is van het diploma UEFA-C. Geïnteresseerden kunnen hun brief en CV mailen naar bestuur@rkavv.nl. Het door de club opgestelde profiel kan worden opgevraagd bij Ivo Cornet: tc-vrouwen@rkavv.nl

AZL D-jeugd 4e in competitie

Het gemengde D-tje´s waterpolo team heeft met de 4e plaats in het eindklassement een uitstekende competitie 2016-2017 achter de rug. Afgelopen zaterdag werd de laatste uit wedstrijd van de competitie overtuigend gewonnen van WZK Wassenaar met 19 – 4. Tijdens de gehele wedstrijd is AZL niet in gevaar geweest. De voor elke bal vechtende verdediging werkte uitstekend en als laatste redding lag keeper Ryan op z'n plek tussen de latten.

ADO-beleving voor kankerpatiënten

HMC en ADO Den Haag hebben hun samenwerking om een mooie middag of avond te organiseren voor patiënten met kanker verlengd. Het huidige én het komende voetbalseizoen kunnen patiënten met kanker uit de gehele regio Haaglanden zich bij de Stichting Bewegen Tegen Kanker opgeven voor een 'ADO-beleving'; een gratis vipbehandeling tijdens een thuiswedstrijd van ADO Den Haag. HMC en ADO Den Haag werken al sinds 2009 samen om een bijdrage te leveren aan de Haagse gemeenschap. Vanuit hun maatschappelijke verantwoordelijkheid combineerden de organisaties het sportieve karakter van ADO Den Haag met de gespecialiseerde kankerzorg van HMC. Die samenwerking resulteerde in Bewegen Tegen Kanker, sinds 2013 een zelfstandige stichting. Het doel? Extra faciliteiten en activiteiten die bijdragen aan het algemene welzijn aan te bieden aan patiënten in de Haagse regio met kanker, hun familie en hun dierbaren.