Fitnesscoach Maurice Meinders van Active Health Center Leidschenveen gaat in samenwerking met Kika de marathon van Chicago lopen.
Fitnesscoach Maurice Meinders van Active Health Center Leidschenveen gaat in samenwerking met Kika de marathon van Chicago lopen. Foto:

Maurice Meinders loopt marathon Chicago voor Kika

Fitnesscoach Maurice Meinders van Active Health Center Leidschenveen gaat op 8 oktober in samenwerking met Kika de marathon van Chicago lopen. Om zo een bijdrage te kunnen leveren om de overlevingskansen van kinderen met kanker te vergroten.

"Ik kan mij nauwelijks een voorstelling maken hoe heftig het is als je zoon of dochter kanker heeft. Je kind die geen onbezorgd kind meer kan zijn. De zorgen die je als ouders en familie hebt. Verschrikkelijk!", aldus Meinders. "Om kinderkanker te kunnen genezen is veel onderzoek en geld nodig. Hieraan hoop ik een bijdrage te kunnen leveren door de benodigde €5850 (liefst meer) op te halen om de marathon van Chicago te mogen lopen. Het gaat zwaar worden om deze marathon te lopen ik doe dit voor de kinderen met kanker en om deze vreselijke ziekte uit de wereld te helpen." Meinders heeft de eerste donaties binnen, maar er is meer geld nodig. Daarom organiseert hij op 17 april een Paasbootcamp, op 27 april een Koningsdag Orange Bootcamp en op 5 juni Pinksterbootcamp. Verzameld wordt voor de deur bij Active Health Center Leidschenveen. Daarna gaat de groep de wijk in voor een urban bootcamp. Iedereen mag meedoen, ook niet leden. Om mee te doen graag een bijdrage (naar eigen keuze) via https://www.runforkikamarathon.nl/maurice-meinders o.v.v. de bootcamp waaraan jij wilt meedoen.