Op naar een nieuwe muziekavond in Dekker's Hoeve (foto: Ot Douwes).
Op naar een nieuwe muziekavond in Dekker's Hoeve (foto: Ot Douwes). Foto:

Geslaagde Music Special smaakt naar meer

De Music Special voor en door 21+ (volwassenen) die donderdag 13 april werd georganiseerd als afscheid van de Open Podiumavonden voor de jeugd in Dekker's Hoeve was zeer geslaagd te noemen.

Nagenoeg iedereen die heeft opgetreden wil meewerken een nieuwe avond met dank ook aan Zangstudio The Voice, Drumschool Voorburg en Haenen Muziek. Voorzitter Paul de Beer werd begeleid door Mels Roozemond. Margareth Pruyn is op zoek naar een eigen band die 1x per maand wil optreden. Het duet van Richard Loomans en Natasja van Ginshoven smaakt naar meer. Ook presentator Angelique Schipper liet voor één keer haar cabareteske liedjes horen op de accordeon. Raymond Slats van de band House of Women raakte met zijn zelfgeschreven nummers een gevoelige snaar. Marin Pols (21) was het grote talent van de avond met zang/gitaar. Haar voornemen is om met straatoptredens een wereldreis te financieren. Tot slot traden Vera en Ivo Hendriks op van Maybe Next Time en was het duidelijk dat er behoefte is aan een Next Time voor de deelnemers.

Maar eerst is het weer tijd voor de jeugd. Een eerste keer voor groep 8-ers: op vrijdag 12 mei in Theatercafé Ludens. Dit staat open voor alle talenten: van muziek, dans, theater tot bijvoorbeeld multimedia en sport. Aanmelden kan via het inschrijfformulier op de website www.talentenloods.nl.