Bingo in Ons Tolhuis

Op vrijdag 21 april organiseert de Wijkvereniging Leidschendam-Zuid in de zaal van Ons Tolhuis aan De Horre 1, weer een gezellige bingo. De bingo begint om 20.00 uur, de zaal is open vanaf 19.00 uur. De bingokaarten kunnen in de zaal gekocht worden. Aan het eind van de avond wordt een groot aantal loten getrokken waardoor er ook dan nog leuke prijzen gewonnen kunnen worden. Meer informatie via tel. 06-25517799. Kijk voor andere activiteiten van Wijkvereniging Leidschendam-Zuid op www.ons-tolhuis.nl.

Muziek en lezing
in Essesteijn

Wijkvereniging Essesteijn organiseert tijdens de koffiesoos op woensdag 26 april tussen 10.00 en 12.00 uur 'Samen zingen met Max'. Bekende liedjes uit de jaren '40, '50 en '60, begeleid door Max Schauten op de piano. Er zijn tekstboekjes. Vrijdag 28 april, tussen 10.00 en 12.00 uur, zal Gert Esmeijer de lezing 'Rondje Voorburg' geven. Gert Esmeijer is stadsgids voor Den Haag en Voorburg. Hij verzorgt regelmatig wandelingen in Voorburg. In een reeks dia's worden beelden getoond van bezienswaardigheden waar u normaal niet zo naar kijkt, maar die elk een eigen verhaal, betekenis of achtergrond hebben. Wijkcentrum Essesteijn bevindt zich aan de Elzendreef 10 te Voorburg (bij de sporthal), tel. 070- 3864295.

Bingo met Alie

In De Groene Loper aan de Van Royenstraat 2 in Voorburg is er vrijdagavond 28 april weer een gezellige bingoavond onder leiding van Alie van den Berg. U kunt al een gezellige avond hebben vanaf €5. Er worden 10 rondes, inclusief een superronde, gespeeld. Verder is er een loterij en dit alles met vele mooie prijzen. De zaal gaat open om 19.00 uur en de bingo start om 20.00 uur.

Inschrijven
Avond4daagse

Van maandag 15 mei t/m donderdag 18 mei wordt er weer vier avonden door Leidschendam en Voorburg gewandeld tijdens de avondwandelvierdaagse. Scholen trommelen weer zoveel mogelijk kinderen op om in een bonte stoet door de gemeente te lopen. Maar ook als individuele wandelaar(s) kunt u natuurlijk meelopen. De voorinschrijving is geopend op de website: www.avondwandel4daagse.nl. Inschrijven vóór 10 mei kost €4,50 (met medaille) of €3(zónder medaille). Op de wandeldagen zelf kost meelopen €5. Start en finish zijn bij SEV Korfbal op sportpark DuiveSteyn aan de Veurselaan 109 in Voorburg.