Opening speel-terrein De Balans

Een 'mystery guest' verricht de opening van het nieuwe speelterrein van kindcentrum Balans aan het Klaverveld in Leidschenveen.

Vrijdagochtend 21 april wordt het nieuwe speelterrein geopend waar kindcentrum en basisschool Balans beiden gebruik van gaan maken. De opvang van Vlietkinderen en de basisschool van Lucas onderwijs zijn op deze locatie nauw met elkaar verbonden. Zij vormen samen een integraal kindcentrum (IKC) voor kinderen van 0 tot 13 jaar voor opvang en onderwijs. De dag begint met een gezond ontbijt, daarna, rond 09.30 uur opent de Mysterie Guest; verbonden aan ADO Den Haag, de speelplaats.
Op de mooie nieuwe speelplaats starten daarna de Koningsspelen. De kinderen hebben goed laten weten wat zij belangrijk vinden op een speelplaats, zoals een mooi toestel voor klauteren en klimmen. Het speelplein is openbaar en dus ook toegankelijk voor de kinderen uit de buurt van het kindcentrum. Het kunstgras dat onder het mooie speeltoestel ligt is mogelijk gemaakt door:Anita Vos Tijdhof, Richard van Zonneveld en Johan Molenkamp. Ruud Vis (Van der Spek) heeft met zijn bedrijf alles geplaatst en gecertificeerd; veiligheid voor alles.