Verzin naam Dijsselbloem

Afgelopen weken is de sloop van de oude Dijsselbloemschool in Voorburg gestart en intussen al bijna afgerond. Het is dus meer dan ooit tijd om aan het nieuwe complex te denken. Dat zal behalve uit de school ook uit een gymzaal plus turnhal bestaan en een kinderopvang; het geheel zal in 2018 van start gaan.

Er wordt nog gezocht naar een nieuwe naam voor het gebouw. Verschillende suggesties zijn al gedaan, maar deelname is nog mogelijk tot 8 mei 23.59 uur. De naam dient bovenstaande en m.n. de multifunctionaliteit te weerspiegelen; De naam is bedoeld voor een langere periode; De naam mag niet te modegevoelig zijn; De naam mag niet te lang zijn; De naam moet in het Nederlands zijn. Uw inzending moet bestaan uit de titel: deelname naamgeving nieuwbouw Dijsselbloem, uw suggestie voor een nieuwe naam voor het nieuwe gebouw, uw naam en contactgegevens (mail, adres, telefoon) en een eventuele toelichting (maximaal 100 woorden).

Prijzen
U kunt uw bijdrage sturen naar nieuwenaamwedstrijd@gmail.com. Er zijn drie prijzen: de eerste prijs is een tablet, de tweede prijs is één jaar lidmaatschap bij de turnvereniging van Uw keuze en de derde een boek- of spelpakket.