Chouette Lingerie viert 10-
jarig bestaan met modeshow

Chouette Lingerie viert op 1 mei haar10 jarig bestaan. Rond deze datum zijn er verschillende activiteiten en acties gepland om de klanten hiervan mee te laten genieten en te laten profiteren.

Tussen 2007 en 2017 is er veel veranderd op lingeriegebied en eveneens op de Damlaan in Leidschendam. "Wij zijn dan ook trots en blij dat wij de eerste moeilijke tijden hebben overleefd en meegaan zijn in de nieuwe ontwikkelingen", aldus eigenares Gerda Belt van Chouette. "Door nauw samen te werken met onze leveranciers en op internet aanwezig te zijn met onze webshop kunnen we inhaken op de specialiteiten en nieuwe trends in ons vak."
Om het 10-jarig bestaan te vieren is er op 29 april een spetterende modeshow in de beleveniswinkel 'Met Liefde' aan de Damlaan nr. 15a. Er staat een grote tent buiten voor de deur en de nieuwe zomercollectie wordt geshowd. Enkele mannequins geven u een indruk van de badmode, loungewear en lingerie voor zomer 2017. In de pauze tussen de twee shows is er een optreden van een jeugdgroep van balletschool 'Dansen aan de Vliet'.
Uitgebreide informatie is vinden op de website www.chouettelingerie.nl. Ook doet de lingeriezaak mee aan de 'Moederdagfair' in Stompwijk, een jaarlijks terugkerend evenement, met leuke aanbiedingen. Gedurende de maanden mei en juni zijn er speciale feestaanbiedingen in de winkel. Let ook eens op het nieuws op de site over de Ladies Nights, waar Chouette aan deelneemt. Deze zijn in verschillende locaties en zeker heel gezellig om eens mee te maken.