Zondag 30 april vindt in de Koningkerk een koninklijk concert plaats van Bouw en Infra Harmonie o.l.v. Dick Teunissen.
Zondag 30 april vindt in de Koningkerk een koninklijk concert plaats van Bouw en Infra Harmonie o.l.v. Dick Teunissen. Foto:

Koninklijk Koningsconcert
in Koningkerk

Op zondag 30 april vindt een koninklijk concert plaats van de in binnen- en buitenland bekende Bouw en Infra Harmonie o.l.v. Dick Teunissen. Zij brengen een programma samen met pianist Andrew Wright die enkele solo stukken zal spelen. Het afwisselende concertprogramma wordt ondersteund door bijpassende videobeelden. Dit Koningsconcert vindt plaats in de Koningkerk aan de Bruinings Ingenhoeslaan in Voorburg. Het concert begint om 14.30 uur en de toegang is gratis.

In 2 concertdelen van elk ong. 50 minuten presenteren het orkest en de pianist een gevarieerd programma met o.a. klassieke- en filmmuziek. Zo kunt u luisteren naar het Warsaw Concerto van Addinsell, Wals 2 van Sjostakovitch, Benny Goodman Memories, Sinatra in Concertmuziek uit films van Charles Chaplin etc. De muziekstukken worden ondersteund door bijpassende videobeelden. Passend in de sfeer van het Koningsconcert wordt ook het Wilhelmus gespeeld. Anders dan bij de andere lunchconcerten begint dit concert om 14.30 uur, maar zoals altijd is iedereen welkom en is de toegang gratis. In de pauze en na afloop van het concert wordt u een drankje aangeboden om gezellig nog even na te praten over het feestelijke concert. Om de maandelijkse lunchconcerten gratis te kunnen blijven aanbieden wordt ook na het Koningsconcert een vrijwillige inzameling gehouden.