Afbeelding
Robert Stigter

Ouder kind 0-4 ontmoeting

woensdag 24 april 9:00 - 10:00

Woensdag 28 februari is de eerste Ouder Kind 0-4 ontmoeting in de Bij Bosshardt Buurtkamer in Voorburg. Tussen 9:00 en 10:00 uur zijn ouders met kinderen in de leeftijd van 0-4 welkom om elkaar te ontmoeten. Om 9:30 maken we spelenderwijs kennis met een verhaal uit de Bijbel. Het verhaal wordt voorgelezen uit de Babybijbel, we zingen een paar liedjes, en er is een spelopdracht om samen met je kind uit te voeren. We sluiten af met wat lekkers om te eten. Uiteraard is er koffie, thee en niet te vergeten koek!

De Ouder Kind 0-4 ontmoeting is een initiatief van de Koningkerk. Het doel is om meer verbinding tussen ouders en kleine kinderen in de wijk te laten ontstaan. We willen zo ook graag nieuwe doelgroepen verwelkomen in onze Buurtkamer, en spelenderwijs iets delen van Gods liefde voor alle mensen.

Locatie