Bedrijvengids

Autobedrijf Harteveld BV

Van links naar rechts : Marco Smeele, Tessy Annokee, Leo Harteveld, Anja de Wit, Nick Sterker, Anne Kronshorst, Danny Visser en John Mastenbroek.

 

Autobedrijf Harteveld weer helemaal thuis op Delftsestraatweg

Leo Harteveld van het gelijknamige autobedrijf heeft zijn draai weer helemaal gevonden aan de Delftsestraatweg in Pijnacker. Dat is niet zo gek, want voordat hij verhuisde naar bedrijvenpark Ruyven in Delfgauw, zetelde het gerenommeerde autobedrijf ook al aan de Delftsestraatweg. Leo en zijn manschappen voelen zich dan ook helemaal thuis in de nieuwe showroom en de aangrenzende (vak)garage.

De verhuizing werd een feit nadat er bij SAAB geen auto's meer van de band rolde. Harteveld is sinds 1963 dealer van SAAB-auto's, dus dat was best even schrikken. "SAAB bestaat als bedrijf nog wel, maar ze maken geen nieuwe auto's meer", zegt Leo, die bewust zijn autobedrijf iets kleiner heeft gehuisvest na het nieuws.
SAAB is nog even prominent als altijd in de showroom aanwezig. "Uiteraard", zegt Leo opgetogen. "Wij hebben gewoon SAAB occasions naast onze andere modellen en niet op de laatste plaats hebben wij een garage met personeel dat alle modellen SAAB kan repareren én onderhouden. Autobedrijf Harteveld is wat dat betreft misschien wel de oudst overgebleven SAAB-dealer in het hele land."

Subaru
In tegenstelling tot SAAB, rollen de Subaru-modellen momenteel volop van de band. "Eigenzinnig, veilig en kwalitatief zeer hoogstaand", vat Leo de Subaru gemoedelijk samen. "Daarnaast is de hoge instap zeer geliefd. De eigenzinnigheid uit zich onder andere in het motorisch gedeelte van de wagen. Subaru loopt niet achter de hoos aan, maar onderscheidt zich bijvoorbeeld met boxermotoren (al dan niet met turbotechniek). Dat blijven ze door ontwikkelen."
In een SAAB rijd je uniek, maar dat geldt ook voor Subaru. "Voor beide geldt dat het niet in volume op de weg aanwezig is. Je kunt je met deze auto onderscheiden in alle opzichten, maar ook in klasse", zegt Leo vol trots over Subaru en zijn berijders.

Vakgarage
De garage van Autobedrijf Harteveld kent naast SAAB en Subaru nog een tweetal specialismen: VOLVO en Ford. In onze regio is er feitelijk geen onderhoudsgarage meer voor VOLVO en Ford. Men weet dan ook vanuit de hele regio het nieuwe pand van Autobedrijf Harteveld te vinden. Daarnaast onderhoudt en repareert Autobedrijf Harteveld alle merken auto's. Van zeer specialistische reparaties tot een gedegen APK-keuring.

          Download nu de app van Autobedrijf Harteveld.
          Zoek simpelweg op Autobedrijf Harteveld en
          blijf op de hoogte van het laatste nieuws.
          Maak ook handig gebruik van de app om een
          afspraak te maken.

 

Contactgegevens

Autobedrijf Harteveld BV

Delftsestraatweg 26 C

Pijnacker

Tel 015-2565100

Maandag8:30 - 17:30
Dinsdag8:30 - 17:30
Woensdag8:30 - 17:30
Donderdag8:30 - 17:30
Vrijdag8:30 - 17:30
Zaterdag showroom9:00 - 12:00

Werkplaats 8:00 - 12:00 uur
(*uitsluitend voor dringende werkzaamheden)