Bedrijvengids

Ada's Haarmode

Dames- en heren kapsalon Ada's Haarmode in Pijnacker

Bent u op zoek naar een trendy kapsel, een perfecte kleur, een mooi geföhnd model? Bij kapsalon Ada's Haarmode zorgen wij voor de juiste coupe!

Een momentje voor jezelf
Naast een mooi kapsel vinden wij het minstens zo belangrijk dat u een ontspannen moment ervaart in onze kapsalon. Even tijd voor jezelf met een boekje, lekkere koffie en een gezellig gesprek. Ons team is enthousiast en altijd up-to-date met de nieuwste trends in knippen en kleuren. Iedere week hebben wij op vaste dagen een kortingsactie voor onze klanten. Bekijk hier onze acties. Met onze jarenlange ervaring kunt u de beste kwaliteit verwachten!

De nieuwste haarstijlen, haartrends en kleuren
Het leuke aan onze salon is dat we erg divers zijn. Van de eerste plukjes haar bij baby's tot een totale metamorfose en alles wat er tussen zit. Dus jong en oud zijn bij ons van harte welkom.

Top stylisten uit het kappersvak
Ontwikkeling en vernieuwing zijn bij Ada's Haarmode een belangrijk aspect. Om op de hoogte te blijven van alle nieuwe stijlen, kleuren en trends heeft het team geregeld cursussen en workshops van de top stylisten uit het kappersvak!

Tot ziens in onze kapsalon!

 

 

 

 

 

Contactgegevens

Ada's Haarmode

Kerkweg 68

2641GG Pijnacker

Tel 015-3692062

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

gesloten
08:00 - 17.30 u
08:00 - 17.30 u
08:00 - 17.30 u
08:00 - 21.00 u
08:00 - 14.00 u
gesloten