Bedrijvengids

Schoonheidsinstituut Hoogstraten

SCHOONHEIDSINSTITUUT HOOGSTRATEN

"Persoonlijke schoonheidsverzorging verlangt persoonlijke aandacht !"

Dat is het motto en de filosofie van Angélique Hoogstraten, de eigenaresse die in september haar 20 jarig jubileum viert. In de salon is zij werkzaam met diverse merken die zich onderscheiden van de standaard productlijnen. Deze merken, maar ook de manier van werken van Angélique brengen een resultaat teweeg dat beslist na de behandeling zichtbaar is op de huid. Het gebeurd regelmatig dat mensen nadat ze een behandeling hebben ondergaan in de salon, te horen krijgen van anderen, "oohh, wat is je huid mooi" , of complimenten krijgen dat ze er goed uitzien. Dat is érg leuk om die reacties van cliënten te horen. Diverse behandelingen worden in een KUUR aangeboden om in korte tijd een huid weer een stralend aanzien te geven.

De combinatie behandelingen zijn gericht op huidverbetering én ontspanning, dit met een groot resultaat. Voor de huidverbetering wordt dermabrasie toegepast om de huid op een intensieve manier te ontdoen van de dode huidcellen, rimpeldiepte te verminderen en de huid te egaliseren.

Bij het ontspannende onderdeel van de behandeling zijn er verschillende massages mogelijk, anti-stress massage met verschillende massage technieken, zelfs is een massage met warme edelstenen en warme oliën mogelijk.Een gespecialiseerde behandeling om huidoneffenheden te verwijderen, zoals fibromen, gesprongen adertjes, pigmentvlekjes e.d. Daar dit niet meer door de huisarts gedaan wordt en niet meer vergoed door de ziektekostenverzekering komen die cliënten vaak terecht bij de gespecialiseerde schoonheidsspecialist of huidtherapeut.

Mocht u vragen hebben kunt u nog op de website kijken, of een afspraak willen maken kunt u contact op nemen via tel. 015-369.3034 of e-mail : info@schoonheidsinstituut-hoogstraten.nl

 

Afbeelding
Afbeelding

Contactgegevens

Schoonheidsinstituut Hoogstraten

Boezemweg 13

2641KG Pijnacker

Tel 015-3693034


Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag09.00 - 22.00 uur
09.00 - 13.30 uur
09.00 - 22.00 uur
09.00 - 15.00 uur