Marktplein

schilderen en tekenen "cursus op weg naar je eigen stijl"

Op weg naar je eigen stijl in je kunstwerken

Wil je je eigen stijl ontdekken? 

Wanneer je gaat beginnen met schilderen maak je in het begin vooral  kennis met de  materialen en je leert hoe je technieken toe kunt passen.
Maar gaandeweg is het heel normaal dat de behoefte ontstaat om een eigen schilderstijl en tekenstijl te ontwikkelen. Het ontwikkelen van een eigen stijl zal je helpen je te onderscheiden van andere kunstenaars maar ook om erkenning te krijgen voor je werk. Wat is het dat jouw werk JOU maakt? Hoe vind je je eigen stijl?
Deze cursus zal je op weg helpen te ontdekken wat eigen en bijzonder is aan jouw werk en hoe je dat verder kunt ontwikkelen. In de cursus leer je feedback te geven aan elkaar en je krijgt feedback van de docent. Hierbij leer je ook goed kijken naar je eigen werk en het werk van iemand anders. Je leert inspiratiebronnen te zoeken en hoe je dat kan gebruiken. De lessen zullen dus bestaan uit werken tijdens de les en feedback geven en krijgen. Iedereen werkt aan zijn of haar eigen project met zijn of haar eigen technieken. Acrylverf, olieverf, aquarel, tekeningen, collages of illustraties, figuratie, abstractie wat je dan ook maar maakt. De docent zal iedereen verder op weg helpen en stimuleren je werk te verdiepen.
De cursus vind plaats in ons atelier in Leidschendam. In kleine groepen van maximaal 6 cursisten. Parkeren is mogelijk zonder kosten en het OV is 7 minuten lopen. 

Cursus van 10 lessen 2 uur per les
We bieden deze cursus op 2 dagen aan:
Di av van 19.30 tot 21.30 uur, start 19 sept
Za och van 11.00 tot 13.00 uur, start 23 sept
En we hebben nog een paar plekken op maandag van 10.00 tot 12.00 en dinsdag van 10.00 tot 12.00 uur

Kosten: 20 euro per les

Inschrijven kan via gitta.pardoel@mac.com

Geplaatst op 03-09-2023

370

0,00


Biedingen

Nog geen biedingen geplaatst