Peter Verbeek (l.) en Alfred van Kesteren verwennen u met heerlijke gerechten en bijpassende whisky (archieffoto).
Peter Verbeek (l.) en Alfred van Kesteren verwennen u met heerlijke gerechten en bijpassende whisky (archieffoto).
LEIDSCHENDAM CENTRUM

Walking Whisky Dinner Gall&Gall in Veur Theater

Actueel 701 keer gelezen

Leidschendam - Dit jaar vindt op 19 november in Het Veur Theater het vierde Leidschendamse Walking Whisky Dinner plaats.

Dit unieke evenement wordt georganiseerd door restaurant De Heerlijkheid, Het Veur Theater en Gall&Gall Verbeek. Dit trio staat garant voor een avondje vol met proeven, beleven en genieten. Om 19.00 uur openen de deuren en om 19.15 uur zal het eerste gerechtje door restaurant De Heerlijkheid uitgeserveerd worden. Bij de stand van Gall&Gall Verbeek kunt u uw glaasje laten vullen met een begeleidende whisky. "Het belooft weer een gezellige, informele whiskyproeverij te worden waar genieten van lekker eten, bijzondere whisky's en een gezellig samenzijn centraal zullen staan", aldus Alfred van Kesteren, kok van restaurant De Heerlijkheid. Rond de klok van 21.30 uur zal Het Veur Theater de deuren weer sluiten.

De 8 whisky's en 8 gerechten zijn nog niet bekend. Wat wel besloten is, is dat er uitsluitend whisky's van onafhankelijke bottelaren geserveerd zullen worden. "Simpel, deze genieten gewoon onze voorkeur omdat ze nagenoeg allemaal uitblinken in geur, smaak en afdronk", aldus Peter Verbeek. Twijfelt u nog? Probeer het gewoon eens en kom naar het Walking Whisky Dinner en laat je verrassen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant