Activiteiten in Park 't Loo tijdens Fenomeen Bovenveen (archieffoto Atte Roskam).
Activiteiten in Park 't Loo tijdens Fenomeen Bovenveen (archieffoto Atte Roskam).

Lasergamen tijdens Fenomeen Bovenveen in Park 't Loo

Actueel 283 keer gelezen

Voorburg - Fenomeen Bovenveen organiseert op zaterdag 19 oktober in Park 't Loo (ter hoogte van de Spinozalaan 175) van 12-16 uur weer een spetterend evenement met deze keer naast sport- en spel ook creativiteit als thema. 

Het evenement is bestemd voor kinderen, maar vaders, moeders , opa's en oma's zijn natuurlijk ook welkom. Er is dus van alles te doen. Je kunt lekker lasergamen (7 jr e.o.), springen op een springkussen en meedoen aan gezelschapsspelen.

Als je er van houdt om creatief bezig te zijn, iets maken dus, kun je samen met andere kinderen onder begeleiding van een echte kunstenaar een herfstkleed (13-15 uur) maken van lapjes dat aan het eind van de middag aangeboden wordt aan de burgemeester. Je kunt ook een bloemstuk maken of een sleutelhanger.

En als je van rustige dingen houdt is er om 14:00 uur een meditatiewandeling. De reddingsbrigade Leidschendam is aanwezig met een boot. Als je mee wilt doen met het maken van het herfstkleed kun je je aanmelden via fenomeenbovenveen@gmail.com. Er kunnen 20 kinderen aan meedoen.
 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant