Bestuur en vrijwilligers tonen de opbrengst. Op de achtergrond de vrijwilligers, leerlingen, docenten en chef-koks (foto: Hein Athmer).
Bestuur en vrijwilligers tonen de opbrengst. Op de achtergrond de vrijwilligers, leerlingen, docenten en chef-koks (foto: Hein Athmer). Hein Athmer

Recordopbrengst benefietdiner voor hospice Het Vliethuys

Actueel 337 keer gelezen

Voorburg - Tijdens het benefietdiner voor Hospice Het Vliethuys, woensdag 16 oktober in de hal van Veurs Voorburg, is een recordbedrag opgehaald.

Na de oorspronkelijke opbrengst van ruim 11.000 euro kwam het eindbedrag, dankzij een aantal spontane donaties vanaf drie tafels, uit op 25.000 euro. Diverse vrijwilligers zijn maanden bezig geweest om het benefietdiner van Hospice Het Vliethuys voor te bereiden. De avond was mede een succes dankzij de leerlingen van Veurs Voorburg die de gerechten en de dranken, onder begeleiding van een aantal docenten, uitserveerden. Zij kregen van de circa honderd gasten dan ook een staande ovatie. Hetzelfde gold voor de chef-koks van de diverse restaurants die de gerechten klaarmaakten.

"We zijn hier zo stil van", reageert bestuursvoorzitter Willy Blonk. "Dit is een geweldig resultaat. We gaan het geld gebruiken voor bewoners die de kosten niet kunnen opbrengen. Hiervoor is er een aparte pot".

"Het was weer een avond om kippenvel van te krijgen. Het is zo mooi hoe iedereen voor het Hospice de krachten bundelt", aldus Joke Campo, hoofdcoördinator van het Hospice. "We zijn iedereen zo ongelooflijk dankbaar".

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant