Foto: Michel Groen
Foto: Michel Groen

Sinterklaas bezoekt Leidschendam-Voorburg op 16 november

Actueel 1.806 keer gelezen

Leidschendam-Voorburg - De hoofdpiet van Sint Nicolaas heeft vanuit Spanje laten weten dat stoomboot met Sint en zijn pieten op zaterdag 16 november naar Leidschendam-Voorburg vaart. Rond 10:30 uur meert de Sint aan in de Sluis van Leidschendam. Na aankomst wandelt hij naar een groot podium op de Damlaan. Rond 12.15 uur vertrek hij per boot richting Voorburg, waar hij rond 13:00 uur aankomt in de Huygens Haven nabij de Kerkbrug. 

In de week voor de intocht stuurt de hoofdpiet het definitieve programma. Voor het laatste nieuws: kijk op de facebookpagina of kijk op www.digisint.nl.

Voorstelling
Ook dit jaar weer een leuke Sinterklaas voorstelling met als titel 'Sint en de Stiekeme Verstekeling'. De voorstellingen worden gegeven op zaterdag 23 november in Sporthal Forum Kwadraat en op 24 november in Het Veur Theater. De voorstelling duurt ongeveer 60 minuten.

De kaartjes a € 10,25 per persoon exclusief administratiekosten zijn verkrijgbaar via Het Veur Theater via de website www.hetveurtheater.nl. De Hoogvliet winkels in Leidschendam, Voorburg, Rijswijk en Ypenburg houden een kleurwedstrijd waar je kaartjes kan winnen voor deze leuke muzikale voorstelling. De kleurplaten zijn op te halen bij deze Hoogvliet vestigingen. Zondag 17 november moeten de kleurplaten ingeleverd zijn!

De intocht en de voorstelling worden onder andere mede mogelijk gemaakt door Stichting Sint Nicolaas Evenementen, Hoogvliet, Winkeliersvereniging Leidschendam Centrum, Winkeliersvereniging Huygenskwartier Voorburg, Politie Haaglanden, Gemeente LeidschendamVoorburg, Wellant vmbo Westvliet, dansstudio Interstate, Leidschendam Voorburg TV, Scoutinggroep Hubertus Brandaan, de Scoutinggroep Rijswijkse Meeuwen en Watergeuzen en Scouting Sint Maarten Hildegard.

Meer weten over de stichting, de intocht of de voorstelling, is te vinden op www.digisint.nl. De stichting is nog op zoek naar sponsors. Geinteresseerden kunnen mailen naar  sponsor@digisint.nl.

Uit de krant