Brandweer en politie doen onderzoek bij de gestrande auto (foto: Roy Wolters).
Brandweer en politie doen onderzoek bij de gestrande auto (foto: Roy Wolters).

Auto vol bierflesjes crasht; bestuurder spoorloos

Actueel 659 keer gelezen

Leidschendam - Een automobilist is in de nacht van zaterdag op zondag met zijn auto gecrasht en er vandoor gegaan. Zondagmorgen werden de hulpdiensten gealarmeerd toen men de gestrande auto aantrof.

De automobilist(e) reed op de Wilsveen toen deze door nog onbekende reden tegen een lantaarnpaal en een beschermbeugel botste en vervolgens op de kop in een greppel terecht kwam. De auto heeft ook nog een gasleiding geraakt waardoor een gaslek is ontstaan. De brandweer kwam ter plaatse.

In de auto werden allerlei bierflesjes aangetroffen. Vermoedelijk heeft de automobilist(e) de benen genomen omdat hij/zij teveel had gedronken. De auto is total-loss en is weggesleept door berger BRL. 

De bestuurder was aan het eind van de morgen nog niet getraceerd en de politie maakte zich dan ook zorgen om de medische kant van het verhaal. De bestuurder/bestuurster werd daarom verzocht om zich in ieder geval telefonisch te melden. Dit om uit te sluiten dat hij/zij ergens gewond in een weiland of sloot lag. Of er reactie is gekomen op deze oproep en de bestuurder/eigenaar zich inmiddels gemeld heeft, is niet bekend.

Uit de krant