Arne is gek op vis en Puurvis had voor hem, zijn ouders, broertje en zus een workshop op maat gemaakt.
Arne is gek op vis en Puurvis had voor hem, zijn ouders, broertje en zus een workshop op maat gemaakt.
LEIDSCHENDAM CENTRUM

Puurvis verzorgt leuke workshop voor Arne

Actueel 311 keer gelezen

Leidschendam - Vorige week ontving Puurvis aan de Damlaan in Leidschendam via de 'Make a Wish Foundation' Arne van 10 jaar voor zijn wensvervulling.

Arne is gek op vis en visspecialiteitenwinkel Puurvis had voor hem, zijn ouders, broertje en zus een workshop op maat gemaakt. 's Ochtends werd hij thuis opgehaald met een limousine en mocht hij meekijken bij de Explosieve Opruimingsdienst in Soesterberg, een andere wens van Arne.

Daarna werd hij met het hele gezin met de limousine naar Puurvis Leidschendam gebracht, waar alles klaar stond voor de workshop. Na het uitdelen van de gepersonaliseerde koksbuis en koksmuts kon de uitleg over verschillende vissoorten en de vangstmethoden beginnen. Vervolgens was er ook nog een quiz, zodat Arne als een echte viskenner met zijn familie aan de slag kon gaan. Ze hebben zelf meerdere vissen gefileerd en bereid.

Na al het harde werken was het tijd om aan tafel te gaan en te genieten van al het lekkers dat zij zelf hadden bereid. Tot slot kreeg Arne, als aandenken aan deze mooie dag, een authentieke miniatuur houten haringkar aangeboden. "Wat hebben wij genoten van het geven van deze unieke workshop!", aldus Martijn van Puurvis. En dat gold natuurlijk ook voor Arne, zijn ouders, broertje en zus.

Kijk voor meer informatie over de Make a Wish Foundation op makeawishnederland.org.

Uit de krant