Het bestuur van de LSV heeft uit handen van Caroline Nieuwenbrug-Serlé van Rabobank Regio Den Haag de cheque ter waarde van 3.500 euro in ontvangst genomen (foto: pr LSV).
Het bestuur van de LSV heeft uit handen van Caroline Nieuwenbrug-Serlé van Rabobank Regio Den Haag de cheque ter waarde van 3.500 euro in ontvangst genomen (foto: pr LSV).

Gift Rabobank Club Support voor Leidschendamse Speeltuinvereniging

Actueel 470 keer gelezen

Leidschendam - De Leidschendamse Speeltuinvereniging aan de Rozenlaan 16A te Leidschendam werd op woensdag 30 oktober door de Rabobank Den Haag verrast met een gift.

In de afgelopen weken heeft deze organisatie onder haar leden weer gestemd voor de toekenning van een financiële bijdrage voor clubs en verenigingen uit het werkgebied van de bank. Al sinds enige jaren meldt de Speeltuin zich ook aan voor deze Rabo Club Support. En dit jaar wederom niet zonder succes. De LSV werd verkozen tot het populairste bestedingsdoel. Door alle stemmen van de leden is er een bedrag van maar liefst €3.492,41 toegekend.

En dat komt heel goed uit, vertelt Patrick Tol, die als commissaris materiaal uitlegt wat de plannen voor de komende maanden zijn. "Er spelen op dit moment twee grote vervangingsprojecten. De gemeente gaat binnenkort het voorste deel van de speeltuin vernieuwen. Nieuwe schommels, een trampoline, draaimolens en een klimtoestel in een compleet nieuwe inrichting. Daarnaast werft de LSV fondsen voor de nieuwbouw van een water- en zandspeelplaats die ook geschikt is voor mindervalide kinderen. Het moet immers voor ieder kind mogelijk zijn om te kunnen spelen in deze unieke speeltuin. We hopen dat deze plannen voor het einde van het jaar kunnen worden uitgevoerd, zodat begin 2020 feestelijk kan worden geopend met heel veel nieuwe attracties."

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant