Logo hetkrantje-online.nl
De politie deed uitgebreid onderzoek in de overvallen zaak (foto: Bob van Keulen).
De politie deed uitgebreid onderzoek in de overvallen zaak (foto: Bob van Keulen).

Gewapende overval op Domino's Pizza

  •   344 keer gelezen   Actueel

Voorburg - Maandagavond heeft er een gewapende overval plaatsgevonden op een filiaal van Domino's Pizza op de Koningin Julianalaan.

De overval werd rond half elf gepleegd door drie jonge mannen. Zij zouden het personeel hebben bedreigd met een wapen en na de overval zijn zij uiteindelijk met een nog onbekende buit gevlucht in de richting van de nabijgelegen McDonald's.

Het zou gaan om drie jonge personen, waarvan er één een wit vest droeg. De politie is met meerdere eenheden uitgerukt en heeft uitgebreid onderzoek gedaan. Onder andere met behulp van een speurhond is in de omgeving gezocht naar sporen. Er zijn voor zover bekend geen gewonden gevallen bij de overval.

Het is volgens Omroep West de derde keer in de afgelopen twee maanden dat een filiaal van de pizzaketen in de regio is overvallen. In september werd een vestiging in Zoetermeer beroofd nadat een medewerkster werd bedreigd met een steek- en stroomstootwapen. Aan deze overval werd twee weken geleden nog aandacht besteed in Team West. Diezelfde dag werd Domino's in Waddinxveen overvallen. Hierbij raakte een 16-jarige medewerker gewond. Alle overvallen zijn uitgevoerd door drie personen.

Meer berichten