De grote Sinterklaasvoorstelling in het theater in Leidschendam-Voorburg (archieffoto Michel Groen).
De grote Sinterklaasvoorstelling in het theater in Leidschendam-Voorburg (archieffoto Michel Groen). Michel Groen MG Fotografie

Voorstelling 'Sint en de Stiekeme Verstekeling'

Actueel 318 keer gelezen

Leidschendam-Voorburg - De Stichting Sint Nicolaas Evenementen organiseert op 23 en 24 november voor het dertiende jaar een grote Sint Nicolaas-theatershow met als titel 'Sint en de Stiekeme Verstekeling'.

Sint en de Stiekeme Verstekeling gaat over Pietje Puk die een hele grote wens heeft: ze wil heel graag voor de kinderen in Nederland een liedje zingen, maar gaat dit wel goed komen? Deze voorstelling met vrolijke liedjes wordt opgevoerd op zaterdag 23 november in Sporthal Forum Kwadraat in Voorburg. De voorstellingen zijn om 13:30 uur en 16:00 uur en duren ongeveer 60 minuten. De kaartjes à € 10,25 per persoon, excl. administratiekosten, zijn verkrijgbaar via www.het veurtheater.nl. De voorstelling is geschikt voor iedereen vanaf circa 4 jaar tot 99 jaar. De voorstellingen op 24 november in Het Veur Theater zijn reeds uitverkocht.

Ook dit jaar organiseert de Hoogvliet weer een kleurwedstrijd waarbij je kans maakt op kaartjes voor de voorstelling. De kleurplaten kan je ophalen bij de supermarkten van Hoogvliet en daar t/m zondag 17 november inleveren.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant