Logo hetkrantje-online.nl
Ook in voorgaande jaren zongen leerlingen van de Lusthofschool kerstliedjes tijdens het ontsteken van de lichtjes. (Foto: Hilbert Krane)
Ook in voorgaande jaren zongen leerlingen van de Lusthofschool kerstliedjes tijdens het ontsteken van de lichtjes. (Foto: Hilbert Krane)

Lichtjes kerstboom bij Oude Kerk worden vrijdag ontstoken

  •   143 keer gelezen   Actueel

Voorburg - Wethouder Astrid van Eekelen en de Tsjechische ambassadeur Katerina Sequensová ontsteken vrijdag 13 december om 17.00 uur de honderden lichtjes in de grote kerstboom bij de Oude Kerk in Voorburg. 

Dit feestelijke moment wordt sfeervol begeleid door de kerstliedjes van het kinderkoor van de Lusthofschool en de muziek van het Dickensorkest van muziekvereniging St. Caecilia. Ondernemers uit het Huygenskwartier schenken glühwein en warme chocolademelk in vanuit een kraam bij de Oude Kerk. Aansluitend is er een gratis kerstconcert in de Oude Kerk in samenwerking met het Huygensfestival. Iedereen is van harte welkom bij deze gezellige start van de kerstperiode in het Huygenskwartier.

Het programma:

16.30–16.40 Het kinderkoor van de Maartensschool loopt door de Herenstraat, zingend met een lichtje naar de kerstboom
16.30 uur Ondernemersfonds schenkt Glühwein en chocolademelk bij de Oude Kerk
16.40 uur Lusthofkoor en Dickensorkest zingen en spelen bij de kerstboom
17.00 uur Wethouder Astrid van Eekelen en de Tsjechische ambassadeur Katerina Sequensová ontsteken de lichtjes in de kerstboom
17.05 uur Dickensorkest en aansluitend Lusthofkoor
17.20–18.20 Concert in de Oude Kerk

Meer berichten