Vivian zamelt 2.254 euro in voor hospice | HetKrantje-Online.nl
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226556&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=hetkrantje-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=226,227" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo hetkrantje-online.nl
Vivian de Jong overhandigt de symbolische cheque aan Willy Blonk, voorzitter van de stichting Hospice het Vliethuys (foto: pr).
Vivian de Jong overhandigt de symbolische cheque aan Willy Blonk, voorzitter van de stichting Hospice het Vliethuys (foto: pr).

Vivian zamelt 2.254 euro in voor hospice

  •   218 keer gelezen   Actueel

Voorburg - Vivian de Jong heeft zich de afgelopen weken ingezet om geld op te halen voor hospice Het Vliethuys in Voorburg. Dit is het prachtige bedrag van €2254,62 geworden. Woensdag 4 december overhandigde zij de cheque aan het bestuur van het hospice.

Deaanleiding voor de spontane actie van Vivian is haar positieve ervaring met het hospice. “In maart heeft mijn moeder 13 dagen in hospice het Vliethuys mogen verblijven. Zij is daar op 25 maart op 56 jarige leeftijd overleden”, vertelt Vivian. “De liefdevolle zorg en aandacht, niet alleen voor mijn moeder maar ook ons als gezin, heeft veel indruk op mij gemaakt. In deze heftige periode waren er zoveel mensen die iets voor je willen betekenen. Vrienden, familie maar ook klanten waar ik mee werk voelden zich soms machteloos."

"Nadat er wat maanden overheen zijn gegaan na het overlijden van mijn moeder had ik de energie om iets terug te doen voor het hospice", vervolgt Vivian. "Alle liefde en energie die ik van iedereen ontving wilde ik omzetten in iets positiefs. Daarmee kwam het idee om bij de sportclub Active Ladies waar ik al meer dan 12,5 jaar werk een doneerweek te organiseren. Leden konden de gehele week hun donatie inleveren in de speciale box."

"Ook hebben wij één special night georganiseerd met mijn collega's waarbij alle sportlessen €5 kostten. Nadat het eindbedrag bekend werd heeft de eigenares Renata Jarz nog eens €200 extra gedoneerd. Vanuit mijn eigen bedrijf Vivide Personal Training & Coaching plaatste ik op social media twee keer een oproep om geld te doneren. Hier werd massaal door klanten, vrienden en familie op gereageerd en zorgde dat er nog meer geld binnenstroomde. Door deze acties benaderde een oud-klant en tevens lid van Active Ladies mij om via haar werkgever Rabobank een donatie te doen. Dit was de kers op de taart. Het is ongelooflijk om te zien hoe je als individu in zo'n korte tijd zo veel mensen in beweging kan zetten. Ik ben alle lieve klanten, familie en vrienden zo dankbaar voor de warmte en liefde die ik opnieuw heb gevoeld. maar ook voor de altijd warme ontvangst bij hospice het Vliethuys.”


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226556&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=hetkrantje-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=226,227" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9768107&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=hetkrantje-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=226,227" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226558&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=hetkrantje-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=226,227" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>