Logo hetkrantje-online.nl
In de winkels zijn aparte stands waar producten voor de voedselbank staan, die men kan doneren (archieffoto pr).
In de winkels zijn aparte stands waar producten voor de voedselbank staan, die men kan doneren (archieffoto pr).

Kerstinzamelactie serviceclubs voor Voedselbank

  •   189 keer gelezen   Actueel

Leidschendam-Voorburg - Zoals elk jaar tegen de Kerst houdt voedselbank Leidschendam-Voorburg ook dit jaar weer een inzamelactie. 

Er wordt in onze gemeente nog steeds veelvuldig een beroep op de voedselbank gedaan om de meest behoeftigen wekelijks te voorzien van een voedselpakket als steun in de rug. Op het moment heeft de voedselbank weer dringend aanvulling van de voorraden nodig om alle cliënten van het hoognodige te voorzien. Op 14 december a.s. kunnen klanten voedsel doneren bij Albert Heijn in winkelcentrum Julianabaan te Voorburg en bij Albert Heijn en JUMBO in Leidsenhage. De klanten wordt bij binnenkomst in de winkel gevraagd om een artikel van een lijstje te kopen en dit, na het afrekenen, aan de vertegenwoordigers van de voedselbank te geven.

In de winkels zijn aparte stands waar producten gesorteerd voor de voedselbank staan. Het gaat om (langer houdbare) producten die de voedselbank niet vaak ter beschikking krijgt voor de voedselpakketten maar die broodnodig zijn voor mensen die het niet breed hebben om in hun levensonderhoud te kunnen voldoen. U ziet de vrijwilligers – mannen en vrouwen van serviceclubs uit Leidschendam en Voorburg – in de weer om alles in goed banen te leiden. De voedselbank hoopt op een mooie opbrengst van de actie. 

Meer berichten