Logo hetkrantje-online.nl
Het gezellige vrijwilligersfeest voor vrijwilligers in De Groene Loper (foto: Ap de Heus).
Het gezellige vrijwilligersfeest voor vrijwilligers in De Groene Loper (foto: Ap de Heus).

Bedankfeest voor vrijwilligers WOeJ in De Groene Loper

  •   keer gelezen   Actueel

Voorburg - Welzijn Oud en Jong (WOeJ) organiseerde op woensdag 11 december in De Groene Loper het jaarlijkse vrijwilligersfeest, waar honderden vrijwilligers te gast waren.

De gasten van WOeJ werden verwelkomd door een zangkoortje en kregen bij binnenkomst 4 bonnen waarmee zij een drankje konden bestellen. Directeur-bestuurder Willy Tiekstra bedankte de aanwezigen en sprak lovende woorden over de vrijwilligers die altijd klaar staan voor de mensen. Het is tegenwoordig best moeilijk om aan vrijwilligers te komen en daarom worden zij ieder jaar beloond en getrakteerd op een etentje.Ook Ben den Deugd van de Raad van toezicht hield een toespraak en als laatste sprak wethouder Rouwendal de honderden aanwezigen aan. Hij verzekerde hen dat zij goed werk doen en meldde dat het zonder vrijwilligers allemaal helaas niet zou lukken en bedankte hen daarvoor, alvorens het feest te openen.

Iedereen kon heerlijk eten en genieten en lekker even met elkaar van gedachten wisselen en er was weer van alles te eten. Van pasta, tot lekkere saté balletjes en buiten stond ook een friteskraam, waar je patat en snacks kon halen. Voor het toetje was er een ijscokraam. Een bandje zorgde voor muziek, waarop je heerlijk kon dansen.

Meer berichten