Bijzondere dag voor Wolter Wullur | HetKrantje-Online.nl
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226556&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=hetkrantje-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=226,227" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo hetkrantje-online.nl
Wolter Wullur wordt in de bestuurskamer toegesproken (foto: pr).
Wolter Wullur wordt in de bestuurskamer toegesproken (foto: pr).

Bijzondere dag voor Wolter Wullur

  •   103 keer gelezen   Actueel

Voorburg - Wat was het een bijzondere dag voor Wolter Wullur zaterdag bij ‘zijn’ club Forum Sport. Wolter is ernstig ziek, maar wilde absoluut al zijn krachten sparen om deze zaterdag het elftal JO13-2 te zien voetballen.

Al om half negen in de ochtend was Wolter aanwezig. Eerst ontvangen met koffie en dan naar het hoofdveld waar de verlichting volop brandde. En wat een belangstelling. De tribune was bijna geheel gevuld met spelers/ouders en andere bekenden die Wolter hebben meegemaakt gedurende de vele jaren dat hij trainer en coach was van de jongere jeugd. Die het fijn vonden hem nu te zien en om hem te bedanken voor de fijne tijd bij Forum Sport. Veel respect en emotie op en rond het veld.

En al helemaal toen vlak voor tijd alle spelers/speelster hun Forum Sport shirt uittrokken en de beschreven witte T-shirts lieten zien met de tekst ‘Bedankt Wolter’ met veel hartjes!! Wolter was er erg blij mee. En ook met de 3-0 overwinning, zei hij.

Na afloop van de wedstrijd werd Wolter ontvangen in de bestuurskamer. Er werden allemaal mooie woorden aan hem gericht en hij kreeg veel cadeautjes. Voorzitter Jean Nederlof mocht namens het bestuur van Forum Sport ook het woord tot hem richten. In het bijzijn van vele spelers en dat was heel mooi, want daar deed Wolter het voor.

Allereerst werd Wolter bedankt voor zijn enorme inzet voor de club. Wat heeft hij veel gedaan en wat heeft hij veel spelers/speelsters onder zijn hoede gehad. Hij werd bedankt voor alle tijd op het veld als trainer, als coach en de vele besprekingen in de kleedkamer.

Het bestuur van Forum Sport wilde daarom Wolter een speciaal cadeau aanbieden: Het kleedkamergebouw heet voortaan: ‘Wolter Wullur kleedkamergebouw’. Natuurlijk hoort daar een bijbehorende bord bij. Dat is besteld en wordt zo snel mogelijk prominent boven de ingang opgehangen. Het verraste Wolter. Hij was zichtbaar ontroerd.

Hij was ook blij met de vele kaarten die door Forum Sport leden via het postadres van Forum Sport aan hem waren gestuurd. Wolter werd veel sterkte toegewenst voor de komende tijd.

Hierna bleef Wolter nog ruim een half uur in de bestuurskamer om bekenden te ontvangen. Maar net niet lang genoeg om Tom Bijen en Jeroen Reinking nog even te zien. Beide spelers van het 1e elftal hebben ook onder Wolter getraind en wilden hun jeugdtrainer uit de E-jeugd daarvoor nog bedanken. Maar Wolter moest even bijkomen van alle emoties en was al naar huis. En daar kun je uiteraard alleen maar begrip voor opbrengen en hem zijn rust gunnen.

Veel respect en emotie op deze dag. En dat verdient Wolter; daar was iedereen het wel over eens.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226556&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=hetkrantje-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=226,227" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9768107&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=hetkrantje-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=226,227" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226558&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=hetkrantje-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=226,227" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>