Logo hetkrantje-online.nl

Nieuwe en groene inrichting voor de Binckhorstlaan

  •   keer gelezen   Actueel

Den Haag - De Binckhorstlaan onderging dit jaar een ware gedaanteverwisseling. Inmiddels is de herinrichting van de Binckhorstlaan tot en met de Zonweg klaar en plantte de aannemer in november de eerste 180 bomen langs de Mercuriusweg en de Binckhorstlaan. In het voorjaar van 2020 volgt het overige deel van de bomen.

In januari ging de aannemer van start met de herinrichting ter hoogte van de Plutostraat. Stukje bij beetje kreeg de Binckhorstlaan in de richting van Voorburg een nieuwe inrichting. Een van de mijlpalen was de reconstructie van de kruising Binckhorstlaan-Mercuriusweg deze zomer. In slechts 12 dagen tijd werd de kruising totaal vernieuwd.

De aannemer rondt deze week het laatste werk af aan de ventweg voorlangs het gebouw Binck Twins en tussen de Junostraat en Jupiterkade. Na een welverdiende kerstvakantie gaan onze vakmensen in het nieuwe jaar weer fris aan de slag met de herinrichting van het laatste deel van de Binckhorstlaan, tussen de Fokker Terminal en de Binckhorstbrug.

Meer berichten