Ben van den Berg van de Rabobank Regio Den Haag (r.) overhandigt de cheque  aan Marcel Mooijman van de Stichting Leergeld (foto: pr).
Ben van den Berg van de Rabobank Regio Den Haag (r.) overhandigt de cheque aan Marcel Mooijman van de Stichting Leergeld (foto: pr).

Medewerkers Rabobank steunen stichting Leergeld

Actueel 183 keer gelezen

Leidschendam-Voorburg - Medewerkers van Rabobank Regio Den Haag kunnen ieder een bedrag van €500 doneren aan een goed doel. Vier medewerkers van de Rabobank hebben er voor gekozen hun bijdrage ten goede te laten komen aan de Stichting Leergeld Leidschendam-Voorburg.

Onder het motto ‘Alle kinderen mogen meedoen’ (want nu meedoen is straks meetellen!) stelt de Stichting Leergeld kinderen uit gezinnen met een minimuminkomen in staat deel te nemen aan maatschappelijke activiteiten (zoals het volgen van zwemlessen en muzieklessen, lid te worden van een sportclub, van scouting, enz.). Aangezien deze medewerkers van de Rabobank het doel van de Stichting Leergeld Leidschendam-Voorburg zo belangrijk vinden en de inspanningen van de Stichting waarderen om kinderen waarvoor het niet vanzelfsprekend is, toch alle mogelijkheden en kansen te bieden, hebben zij hun keuze voor een goed doel laten vallen op de Stichting Leergeld.

Op 18 december 2019 heeft Ben van den Berg, medewerker van de Rabobank Regio Den Haag, mede namens drie collega’s daarom een symbolische cheque van €2.000 overhandigd aan de penningmeester van de Stichting Leergeld Leidschendam-Voorburg, Marcel Mooijman. De Stichting Leergeld heeft aangegeven dit prachtige gebaar zeer op prijs te stellen en heeft deze cheque in grote dankbaarheid in ontvangst genomen.”

Uit de krant