Logo hetkrantje-online.nl
Burgemeester Klaas Tigelaar zal vertellen over de activiteiten in Leidschendam-Voorburg in het kader van 75 jaar vrijheid (foto: IK).
Burgemeester Klaas Tigelaar zal vertellen over de activiteiten in Leidschendam-Voorburg in het kader van 75 jaar vrijheid (foto: IK).
75 jaar vrijheid

Speciale uitzending op Midvliet over 75 jaar vrijheid

  •   181 keer gelezen   Actueel

Leidschendam-Voorburg - Dit jaar is het 75 jaar geleden dat er voor Nederland een einde kwam aan de tweede wereldoorlog. Zaterdag 11 januari is er daarom van 15.00-17.00 uur een speciale uitzending bij Midvliet die geheel in het teken staat van 75 jaar vrijheid.  

Deze speciale uitzending is de eerste in een reeks waarin het thema 75 jaar vrijheid in onze gemeente centraal staat. Aan het woord komen inwoners die de oorlog in Leidschendam-Voorburg hebben meegemaakt, lokale historici, kinderen van basisscholen en er is een foto-expositie. 

Burgemeester Klaas Tigelaar zal zaterdag 11 januari op symbolische wijze de aftrap geven en vertellen over de activiteiten in de gemeente Leidschendam-Voorburg in het kader van 75 jaar vrijheid.

In de studio van Midvliet aan de Damlaan 35a in Leidschendam is een expositie te zien met voorwerpen uit de Tweede Wereldoorlog en voor de studio staan enkele historische voertuigen. Wil je de uitzending bijwonen, stuur dan een mailtje naar evenementen@midvliet.nl.

Meer berichten