Logo hetkrantje-online.nl
Popkoor Rebound o.l.v. Bart de Jong zorgt voor de muziek (foto: pr).
Popkoor Rebound o.l.v. Bart de Jong zorgt voor de muziek (foto: pr).

Bijzondere Top2000-kerkdienst in Koningkerk

  •   543 keer gelezen   Actueel

Voorburg - In de Koningkerk aan de Bruinings Ingenhoeslaan 4 te Voorburg vindt op zondag 12 januari een Top2000-kerkdienst plaats. De kerkdienst haakt aan bij de traditionele Top 2000 van NPO Radio 2.

In de Top2000 staan veel nummers met inhoud: nummers die emoties teweeg brengen, kippenvel geven en herinneringen oproepen. Sommige nummers gaan expliciet over geloven of over God. Andere gaan over belangrijke levenservaringen als liefde, dood en troost. 

In deze Top2000-kerkdienst staat de liefde centraal en het thema is dan ook: ‘I wanna know what love is’ (Foreigner). Maar er zullen ook andere nummers klinken, o.a. van Queen, U2 en Dotan. 

Ds. Jan van der Wolf gaat voor in deze kerkdienst. Van der Wolf: “Wat is er mooier dan in een kerkdienst samen de beste nummers uit de popgeschiedenis te zingen.” 

Popkoor Rebound o.l.v. Bart de Jong zorgt voor de muziek. De songteksten worden geprojecteerd. Dus meezingen mag en is zelfs gewenst. 

Tijdens de dienst is er ook gelegenheid om een kaarsje aan te steken. De toegang is gratis, er is wel een collecte voor een goed doel. Aanvang: 16.00 uur(kerk open vanaf 15.30 uur). Meer informatie op deopenhofvoorburg.nl.

Meer berichten