Appartementencomplex Buytenhof.
Appartementencomplex Buytenhof.

Wijzigingsplan wooncomplex Buytenhof ligt ter inzage

Actueel 590 keer gelezen

Voorburg - Naast het inmiddels opgeleverde woonzorgcentrum Vliefhof staat de bouw van appartementencomplex Buytenhof gepland. Het college van B&W heeft inmiddels ingestemd met het ontwerp wijzigingsplan voor de realisatie van dit appartementencomplex aan de Raadhuisstraat. Van vrijdag 17 januari tot en met 28 februari ligt het wijzigingsplan ter inzage in het Servicecentrum van de gemeente (Koningin Wilhelminalaan 2 in Leidschendam) en op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Na afloop van de inzagetermijn beantwoordt het college de ingekomen zienswijzen en daarna stelt het college het wijzigingsplan vast. Op deze locatie worden 33 appartementen gebouwd. Hiervan worden 9 appartementen in het goedkope segment en 24 appartementen in het duurdere segment gerealiseerd. De appartementen zijn onlangs in de verkoop genomen.

Alle appartementen hebben parkeergelegenheid in de ondergrondse parkeergarage. Deze is bereikbaar via de garage ingang van het woonzorgcentrum. Er komt geen aparte ingang voor de garage onder het appartementencomplex.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant