Logo hetkrantje-online.nl

Museum Swaensteyn zoekt vrijwilligers.

  •   keer gelezen   Actueel

Voorburg - Museum Swaensteyn is hét huis voor de geschiedenis, kunst en cultuur en het VVV-informatiepunt van Leidschendam-Voorburg. Het museum biedt een breed en attractief educatieprogramma, rondleidingen en meer activiteiten voor jong en oud en neemt deel aan vele culturele events zoals o.a. de Museumnacht, Open Monumentendag en de Voorburgse Rondgang. Het werk in Museum Swaensteyn wordt voor een belangrijk deel uitgevoerd door vrijwilligers. Het museum is hard op zoek naar nieuwe gastvrouwen en gastheren voor de dinsdagen en zaterdagen.

Gastheren en gastvrouwen zijn het gezicht van Museum Swaensteyn en het VVV-informatiepunt. Zij ontvangen museumbezoekers en andere gasten. Aan de balie verkopen zij entreekaarten, museum-artikelen en geven informatie over Leidschendam-Voorburg op het gebied van kunst, cultuur en overige tips voor een geslaagd dagje uit. Daarnaast helpen zij mee tijdens ontvangsten, openingen en speciale evenementen. 

Bent u gastvrij en flexibel, heeft u belangstelling voor het museum en bent u beschikbaar op de dinsdag of zaterdag en extra inzetbaar tijdens speciale gelegenheden, neem dan contact op met het museum via secretariaat@swaensteyn.nl of via de telefoon 070 386 1673. Kijk voor meer informatie op www.swaensteyn.nl.


Meer berichten