Wethouder Juliette Bouw, Valentijn Borsboom, Lonneke Koole en Charlotte van Thiel-Tuininga (rector Veurs Lyceum).
Wethouder Juliette Bouw, Valentijn Borsboom, Lonneke Koole en Charlotte van Thiel-Tuininga (rector Veurs Lyceum).

Startsein voor Open Dagen in Leidschendam-Voorburg

Actueel 887 keer gelezen

Brugklasleerlingen van het Veurs Lyceum Valentijn Borsboom en Lonneke Koole overhandigden vorige week de zogenaamde 'Brugzak' aan wethouder Onderwijs, Juliette Bouw. 

Alle scholen voor voortgezet onderwijs in Leidschendam-Voorburg delen middels de 'Brugzak' hun informatiefolder voor leerlingen uit groep 8. Daarin bevindt zich informatie over het ’s Gravendreef College Leidschendam en het Veurs Lyceum in Leidschendam en het Dalton Voorburg, het Gymnasium Novum, het Sint-Maartenscollege, Veurs Voorburg en het Corbulo College in Voorburg. Alle leerlingen die dit schooljaar in groep 8 zitten, ontvangen de Brugzak op hun basisschool.

In de maand januari bezoeken leerlingen uit groep 8 -en veelal ook uit groep 7- de scholen voor voortgezet onderwijs in de gemeente. In februari kiezen leerlingen uit groep 8 dan op welke school ze zich willen inschrijven. Een spannende tijd voor ouders en leerlingen.

"We kijken er naar uit de groep 7 en 8 leerlingen te verwelkomen op de Open Dagen in de gemeente", aldus Charlotte van Thiel, rector van het Veurs Lyceum.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant