(Archieffoto)
(Archieffoto)

Stemmen voor Vliet Awards van start

Actueel 325 keer gelezen

Leidschendam-Voorburg - De genomineerden voor de Vliet Awards sport en vrijwilliger zijn bekend. Inwoners kunnen nu stemmen en bepalen wie de winnaars worden. 

De Vliet Awards zijn een waardering voor de inzet van vrijwilligers en sportieve successen. Ook zetten we met de Vliet Awards cultuur in de spotlights.  Inwoners kunnen tot uiterlijk 1 februari op hun favoriete sporter en vrijwilliger stemmen. Vanaf volgend jaar kan er ook gestemd worden op genomineerden voor cultuur.

Zes categorieën, 22 genomineerden
Er zijn genomineerden voor verschillende categorieën: individuele vrijwilliger, jonge vrijwilliger tot 25 jaar, vrijwilligersorganisatie, sporter (m/v), sporttalent (m/v) en sportteam. Alle namen zijn te vinden op www.vlietawards.nl. Hier kan men ook hun stem uitbrengen.

Feestelijke prijsuitreiking 
Op donderdag 13 februari worden de Vliet Awards voor sport en vrijwilligers uitgereikt tijdens een feestelijke avond. De avond is van 19.00 uur tot ongeveer 22.30 uur, in sporthal Kastelenring. Inwoners zijn hierbij van harte welkom. De toegang is gratis. Aanmelden kan op www.vlietawards.nl

Spotlightavond Vliet Awards Cultuur
Dit jaar krijgt de Vliet Awards cultuurprijs een bijzondere invulling. Op woensdag 12 februari van 19.30 tot 22.30 uur is er in de Oude Kerk in Voorburg een gevarieerd cultureel programma. En wordt een uniek samenwerkingsverband in de spotlights gezet. Wilt u hierbij zijn? Meld u dan aan via www.vlietawards.nl. Na afloop van de spotlightavond is men van harte welkom in grandcafé Heeren van Huygens. Vanaf volgend jaar kan net als bij de overige Vliet Awards gestemd worden op kandidaten voor de cultuurprijs.

Wat zijn de Vliet Awards?
Vanaf 2019 hebben de sportprijs, vrijwilligersprijs en de cultuurprijs één naam gekregen: de Vliet Awards. Voor de Vliet Awards werken gemeente, Vrijwilligerspunt, SenW en diverse cultuurpartners samen. De drie betrokken wethouders, Van Eekelen van cultuur, Rouwendal van welzijn en Stemerdink van sport: ”We zijn trots op hoe inwoners zich inzetten, maar ook hoe zij anderen inspireren en verbinden. Zij zijn van grote waarde en betekenis in onze samenleving. Met de Vliet Awards spreken we onze waardering uit.”

Alle informatie over de Vliet Awards vindt u op www.vlietawards.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant