De jury van de Vliet Awards bestaat uit (v.l.n.r.): Henry Steffens, Alexander Wagenaar en Edwin van de Graaf (foto: pr).
De jury van de Vliet Awards bestaat uit (v.l.n.r.): Henry Steffens, Alexander Wagenaar en Edwin van de Graaf (foto: pr).

Nieuwe rol voor juryledenbij Vliet Awards 2019

Actueel 548 keer gelezen

Leidschendam - De jury van de Vliet Awards 2019, die op donderdagavond 13 februari in sporthal De Kastelenring worden uitgereikt, bestaat uit: Edwin van de Graaf, Alexander Wagenaar en Henry Steffens.

“Sport verbroedert en verbindt. Je presteert, support en inspireert elkaar waarbij het plezier altijd voorop staat. De sociale en maatschappelijke cohesie kan bovendien helpen bij het vinden van werk of een opleiding, maar ook bij het tegengaan van eenzaamheid. Er worden vaak vriendschappen gesloten. Daarom is sporten is belangrijk.” aldus Henry Steffens (voorzitter RKAVV).

Dit jaar is de rol vanuit de juryleden anders dan voorgaande jaren. De categorieën waar mensen sporters voor kunnen aandragen zijn: Sporter, Sportteam, Onbeperkte topper en Sporttalent. De juryleden maken eerst een shortlist. De uitslag wordt voor een derde bepaald door de jury, voor een derde door voorzitters van de lokale sportverenigingen en een derde door het publiek. 

Edwin de Graaf (Sportman 2016): “Ik vind het belangrijk dat er aandacht is voor sportprestaties. Het is een mooi middel om sporters in het zonnetje te zetten en de aandacht te geven die ze verdienen.”

Alexander Wagener (sportjournalist): “Het is weer een eer om alle - weer meer dan vorig jaar - inzendingen te beoordelen.” 

De Vliet Awards bestaan voor een deel uit sportprijzen en voor een deel aan vrijwilligersprijzen. Stemmen kan op www.vlietawards.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant