Uitreiking van De Zwabberkrant aan Prins Transportador, Page Silke, Jeugdprins Dylan, Jeugdpage Lieke en Jeugdadjudant Levi (foto: pr).
Uitreiking van De Zwabberkrant aan Prins Transportador, Page Silke, Jeugdprins Dylan, Jeugdpage Lieke en Jeugdadjudant Levi (foto: pr).

Zwabberkrant weer feestelijk uitgereikt aan Prinsenpaar

Actueel 129 keer gelezen

Leidschendam - Vorige week was de 36e Zwabberkrant te vinden als speciale editie in deze krant, een kleurrijk uitneembaar exemplaar van 16 pagina’s met een oplage van ruim 55.000 stuks in de regio.

In deze Zwabberkrant kunt u alle informatie lezen over de komende activiteiten van De Damzwabbers in Zwabberdam zoals Leidschendam tijdens Carnaval heet. Tevens is er weer een kleurplaat voor de kleinsten en natuurlijk De Damzwabberpuzzel, waar mooie prijzen mee te winnen zijn. Woensdag 22 februari werd de Zwabberkrant onder muzikale begeleiding van Boerenkapel De Zwiebels feestelijk uitgereikt op het kunstijs van Ice Paradise te Leidschendam.

Het carnavalsseizoen is in volle gang en het eerstvolgende evenement is het traditioneel druk bezochte Ouderencarnaval (met bingo) op zaterdag 1 februari om 13.00 uur in de kantine van RKAVV op Sportpark Kastelenring in Leidschendam. Er is een unieke ophaal- en thuisbrengservice. Opgeven kan via e-mailadres ouderen@damzwabbers.nl of bel naar 06-57738911.

Men kan op www.damzwabbers.nl/optocht ook nog steeds inschrijven voor de Carnavalsoptocht op zaterdag 22 februari met als motto ‘Wij zitten op het goede spoor’. Lees meer informatie over alle carnavalsactiviteiten in de vorige week uitgebrachte Zwabberkrant, of op www.damzwabbers.nl.

Uit de krant