De Marchingband van Showband'75  liet horen hoe de muziek van ‘Jesus Christ Superstar’ moet klinken.
De Marchingband van Showband'75 liet horen hoe de muziek van ‘Jesus Christ Superstar’ moet klinken.

Try-outs bij Showband ‘75 leerzaam en geslaagd

Actueel 270 keer gelezen

Leidschendam - De Marchingband en Trinity Colorguard van Showband ‘75 hebben op 26 januari de première van hun show voor het seizoen 2020 gehouden tijdens de jaarlijkse try-out.

Voordat het publiek binnenkwam hadden de leden van Trinity en de Marchingband er al een heel programma op zitten. Om 1 uur stond de Marchingband al klaar in de gymzaal voor een laatste repetitie. Een speciale repetitie, een deel van de jury die ons beoordeelt tijdens de komende wedstrijden van CGN United was namelijk aanwezig zodat ook zij zich warm konden draaien voor het komende seizoen. De jury keek kritisch naar de show en gaf tips om mee te werken. Terwijl de Marchingband nog wat laatste aanpassingen aan de show aanbracht, naar advies van de jury, begon de tribune zich geleidelijk te vullen.

Voor een goed gevulde tribune lieten de verschillende onderdelen hun show zien. Trinity begon met hun show ‘Be You’ en liet zien dat hard werken loont. Wat een mooi verhaal wordt er verteld met deze dans. De show werd enthousiast ontvangen door het publiek. Vervolgens betraden de Trinity Mini’s de vloer. Er werd luid meegeklapt op de vrolijke muziek van ‘Let’s Party.’ Na de colorguard was de Marchingband aan de beurt met de première van hun show. Zij lieten horen hoe de muziek van ‘Jesus Christ Superstar’ moet klinken. Meer informatie op showband75.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant