Het festival Unlimited met allerlei activiteiten, workshops en optredens voor gasten met een verstandelijke beperking (archieffoto Michel Groen).
Het festival Unlimited met allerlei activiteiten, workshops en optredens voor gasten met een verstandelijke beperking (archieffoto Michel Groen). Michel Groen

Weekend vol evenementen op Sportpark Kastelenring

Actueel 457 keer gelezen

Leidschendam - Van 13 t/m 16 februari staan er maar liefst vier evenementen op de agenda in Sporthal Kastelenring bij RKAVV en SEV.

De aftrap is op 13 februari met de feestelijke uitreiking van de allereerste Vliet Awards, een samensmelting van de gemeentelijke cultuur-, vrijwilligers- en sportprijsuitreiking. Op www.vlietawards.nl kan gestemd worden op de genomineerden en kan je je opgeven om deze feestelijke uitreiking bij te wonen.

Op zondag 16 februari is de vierde editie van Festival Unlimited, een gratis toegankelijk interactief funfestival voor mensen met een verstandelijke beperking en begeleiders. Dit evenement, dat dit jaar aansluit bij de Special Olympics, bestaat uit workshops op gebied van zang, theater en (klein)kunst en de mini-special Olympics. De dag wordt afgesloten met een feestelijk muzikaal gedeelte met o.a. Helemaal Top en een meet and greet met GTST-sterren Tiffy en Lucas. Opgeven kan via www.festivalunlimited.nl.

Om geld op te halen voor dit evenement worden er vrijdag en zaterdag ook evenementen georganiseerd. Op vrijdag 14 februari is er de Hollandse Borrel; een gezellige feestavond met optredens van Samantha Steenwijk, Wolter Kroes, Mike Peterson en Captain Midnight XL. Kaarten zijn nog beperkt beschikbaar via www.hollandseborrel.nl.

Op zaterdag 15 februari is de sporthal gastheer van de pubquiz ‘De Slimste van Voorburg’. Deze quiz wordt georganiseerd door de Ronde Tafel en de opbrengsten gaan behalve naar Festival Unlimited, ook naar stichting Doe een Wens. Er zijn nog tien van de zestig tafels beschikbaar om mee te doen. Reserveren kan via www.rt103.nl.

Uit de krant