Toren Feithplein wordt gestript; verkoop appartementen start 1 februari | HetKrantje-Online.nl
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226556&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=hetkrantje-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=226,227" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo hetkrantje-online.nl
In de grote toren aan het Burgemeester Feithplein in Voorburg is de aannemer begonnen met het strippen van het gebouw (foto: pr).
In de grote toren aan het Burgemeester Feithplein in Voorburg is de aannemer begonnen met het strippen van het gebouw (foto: pr).

Toren Feithplein wordt gestript; verkoop appartementen start 1 februari

  •   459 keer gelezen   Actueel

Voorburg - Enkele dagen voor de start verkoop op zaterdag 1 februari is in de grote toren aan het Burgemeester Feithplein in Voorburg een belangrijk begin gemaakt: de aannemer is begonnen met het strippen van het gebouw. Het proces van transformatie van kantoren naar woningen begint met het verwijderen van de binnenwanden, plafonds en installaties van het gebouw. Dit houdt in dat het casco volledig wordt vrijgemaakt. 

 “Elke transformatie is anders”, vertelt Menno Faber, samen met Jakko Dekker directie van De Maese Woningen. “Er zijn gevallen van transformatie waarbij nog een groot deel van het bestaande pand intact wordt gelaten en waarbij bijvoorbeeld de gevels behouden blijven. Bij het Burg. Feithplein Voorburg worden beide gebouwen geheel gestript tot op het betonskelet en gaan ook de kozijnen en kenmerkende prefab betonelementen eruit.”

“Naast het feit dat we met onze ontwikkeling deze kille plek met leegstaande kantoren veranderen in een levendige woonomgeving met een mooi groen plein, is het hergebruik van de bestaande panden ook duurzaam”, vertelt Jakko. “De belasting van beton op het milieu is aanzienlijk. Door hergebruik van het betonskelet sla je dus een belangrijke slag door de CO2-besparing omdat het beton niet geproduceerd hoeft te worden.

Daarnaast zijn de appartementen van het Burg. Feithplein Voorburg gasloos, goed geïsoleerd en worden PV-panelen toegepast, en daarmee een stuk duurzamer dan het merendeel van de bestaande woningen in Voorburg.

 De start verkoop van de 21 luxe appartementen vindt zaterdag 1 februari plaats van 14.00 – 16.00 aan het Burgemeester Feithplein in Voorburg op de 8e verdieping van de grote toren. Iedereen is van harte welkom om sfeer te proeven op locatie en te ervaren hoe het is om straks op deze plek in Voorburg te wonen. 

Het is deze dag ook mogelijk om te 'speeddaten' met een van de makelaars, er zijn nog slechts enkele plekken beschikbaar.

Voor meer informatie over de start verkoop kunt u contact opnemen met WVK Makelaars, die voor De Maese Woningen de verkoop verzorgt.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226556&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=hetkrantje-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=226,227" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9768107&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=hetkrantje-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=226,227" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226558&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=hetkrantje-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=226,227" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>