Interieur Design een begrip in het Statenkwartier | HetKrantje-Online.nl
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226556&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=hetkrantje-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=226,227" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo hetkrantje-online.nl
De familie Magedelijns in de zaak aan de Aert van der Goesstraat in Den Haag (tekst: Caroline van den Ende / foto: Dick Teske).
De familie Magedelijns in de zaak aan de Aert van der Goesstraat in Den Haag (tekst: Caroline van den Ende / foto: Dick Teske).

Interieur Design een begrip in het Statenkwartier

  •   366 keer gelezen   Actueel

Den Haag - In november bestaat Ton Magdelijns Interieur Design van de familie Magdelijns 25 jaar. Bij dit familiebedrijf kunt u terecht voor uw complete interieur, waarbij goed advies, persoonlijke service en kwaliteit voorop staan. Dat was het uitgangspunt 25 jaar geleden en dat is het nog steeds.

Ton Magdelijns is al bijna 50 jaar werkzaam in de interieurbranche en besloot 25 jaar geleden - samen met zijn vrouw Ankie - om voor zichzelf te beginnen aan de Aert van der Goesstraat in Den Haag. "In die tijd waren de ‘harde vloeren’ in opkomst, dus daar ben ik me in eerste instantie op gaan richten. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een complete woninginrichter. We kunnen eigenlijk alles.”

Ton: “De vloer is de basis van een huis. Het is een bepalend onderdeel van het interieur, dat functioneel maar niet overheersend moet zijn. Het geeft het interieur een eigen gezicht, en ik vind het leuk als het geen doorsnee verhaal is. Ik laat graag zien dat het ook anders kan.”

Sinds 13 jaar werkt zoon Mark ook in de zaak. In totaal werken er bij Interieur Design 6 medewerker en 6 zzp’ers. Mark: “We hebben heel loyale en betrouwbare medewerkers. De meesten gaan pas bij ons weg als ze met pensioen gaan, of voor zichzelf beginnen. We vieren het 25-jarig bestaan dan ook samen met hen.” Ankie: “We willen graag een familiebedrijf blijven, maar je hebt mensen nodig om de klanten te kunnen bedienen.”

Design levert alle vloeren, zoals traditionele parketvloeren, houten planken, vloerbedekking laminaat, vinyl en pvc-vloeren. Maar ook op maat gemaakte raamdecoratie, zoals gordijnen, vitrage, jaloezieën en rolgordijnen. Interieur Design biedt de laatste trends. Mark: ”Een nieuw product is bijvoorbeeld laminaat in visgraatmotief. En PVC-vloeren zijn de laatste jaren booming geweest. Ze hebben de uitstraling van een houten vloer maar ze hebben minder onderhoud nodig. Een andere trend waar we mee we te maken hebben, is vloerverwarming. Tegenwoordig wordt elk nieuw of gerenoveerd huis daarmee opgeleverd, en we kunnen daar eigenlijk alle vloeren op leggen.”

Bij Interieur Design staan de wensen van de klant centraal. Mark: “Mensen komen vaak met een idee binnen, maar weten niet altijd wat de mogelijkheden zijn. We vragen altijd door om een goed beeld te krijgen van wat ze voor ogen hebben. Dan laten wij zien hoe die wensen vorm kunnen krijgen." Ton: “Bij het kiezen van het materiaal kijken we eerst naar wat mooi en praktisch is. Daarna kijken we naar de kleurstelling en het motief van de vloer. We maken een mooi plaatje. Ik vind het bijvoorbeeld leuk om verschillende vormen te gebruiken, zoals het leggen van parket in een diagonaal, waardoor er een ruimtelijk effect ontstaat.”

Ton Magdelijns Interieur Design
Aert van der Goesstraat 8 Den Haag
Tel. (070) 355 14 11
www.interieur-design.nl


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226556&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=hetkrantje-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=226,227" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9768107&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=hetkrantje-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=226,227" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226558&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=hetkrantje-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=226,227" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>