Logo hetkrantje-online.nl
CORONAVIRUS

Openbare leven ligt grotendeels stil

  •   keer gelezen   Actueel

Leidschendam-Voorburg - De KNVB heeft alle voetbalwedstrijden tot 31 maart afgelast en andere sportwedstrijden, en in veel gevallen ook de trainingen, vervallen eveneens. Andere activiteiten waarbij tientallen mensen bijeen zijn gaan niet door.

De theaters Ludens en Het Veur Theater in Leidschendam-Voorburg hebben hun verantwoordelijkheid genomen en alle voorstellingen tot en met 31 maart geannuleerd. Bezoekers die kaarten voor voorstellingen hebben gekocht worden benaderd door het betreffende theater. De schoolvoorstellingen en de activiteiten van de jeugdtheaterschool in Theater Ludens blijven voorlopig wel doorgang vinden, net als de schoolvoorstellingen bij Het Veur Theater.

Museum Swaensteyn sluit, maar buitenplaats Huygens’ Hofwijck blijft geopend. Het aantal bezoekers in deze periode is daar beperkt.

Verder gaat ook het jaarconcert van Forum Hadriani niet door en de Band of the Battles om de Voorburgse Popprijs. Dat geldt tevens voor allerlei andere concerten.

De verwachting is dat zo’n beetje alle activiteiten waarbij tientallen mensen (of meer) worden verwacht geen doorgang zullen vinden. Het is voor de redactie ondoenlijk om alle afgelastingen en sluitingen te melden. Kijk dus altijd van tevoren op de site van de betreffende organisatie of neem over het wel of niet doorgaan van betreffende activiteit contact op via telefoon of e-mail.

Meer berichten