Logo hetkrantje-online.nl
CORONAVIRUS

Inmiddels 9 personen besmet in Leidschendam-Voorburg

  •   keer gelezen   Actueel

Leidschendam-Voorburg - Op dit moment zijn er 114 bevestigde coronabesmettingen in regio Haaglanden. Er is 1 persoon overleden aan de gevolgen van het coronavirus.

In Nederland zijn nog eens 30 mensen overleden aan de gevolgen van het coronavirus. Het dodental staat nu op 136, zo meldde het RIVM gisteren in de dagelijkse update over de situatie in Nederland. De meeste overleden mensen zijn tussen de 80 en 84 jaar oud. De jongst overleden persoon is 63 jaar.

De meeste positief geteste mensen wonen in de provincie Noord Brabant, namelijk 1180 personen. Daarna zijn de meeste positief geteste mensen gemeld in Zuid-Holland (486), Noord-Holland (461) en Limburg (418).

Het aantal besmettingen met het nieuwe coronavirus ligt hoger dan het aantal dat hier genoemd wordt. Dit komt omdat niet iedereen met mogelijke besmetting getest wordt, maar vooral patiënten die zo ziek zijn dat ze in het ziekenhuis opgenomen worden en zorgverleners.

Het AD meldt, op grond van cijfers van het RIVM dat er in Leidschendam-Voorburg 9 personen met het coronovavirus zijn besmet.

Vanmiddag volgt een volgende update.

Meer berichten