De winnaars van Click Track songwriterssessies, waarvan er twee bovendien een demo opnemen (foto: pr).
De winnaars van Click Track songwriterssessies, waarvan er twee bovendien een demo opnemen (foto: pr).

Alleen maar winnaars Click Track Midvliet FM

Actueel 218 keer gelezen

Leidschendam - Uit veiligheidsredenen omtrent het coronavirus werd vorige week, na overleg met Debbie Hulskamp en Ron Lammers, besloten om de uitzending van Click Track van woensdag 18 maart op Midvliet FM, waarin de winnaar van 'Win een Songwriting Sessie' bekend zou worden gemaakt, te annuleren.

De vier finalisten werden in plaats daarvan in een persoonlijk telefoongesprek op de hoogte gesteld van de prijs die ze hebben gewonnen. Het was voor Debbie en Ron onmogelijk om een keuze te maken uit deze vier muzikale talenten en daarom hebben zij besloten twee winnaars de eerste prijs te geven en twee finalisten een songwritingles als tweede prijs toe te kennen. Zo hebben de finalisten uiteindelijk toch nog alle vier gewonnen.

De eerste prijs gaat naar Jay IndenBosch en Quinty van der Geest! Zij gaan samen met Hull Music, het songwriting en studioavontuur aan. De tweede prijs is een songwritingles en deze gaat naar Margareth Pruijn en Hannah de Bruin. De prijzen zijn mede toegekend op basis van alle stemmen van luisteraars op de finalisten, waarvoor dank.

De winnaars zullen op een nog nader bekend gemaakte datum in de uitzending van Click Track op Midvliet FM vertellen en laten horen wat ze tijdens de gewonnen cursus hebben ervaren, geschreven en/of opgenomen.

Het radioprogramma Click Track Midvliet FM is een programma van Marian Pijnaker & Ron van der Tuijn en is wekelijks te beluisteren op de woensdag van 18.00-19.00 uur bij Midvliet FM. De ene week wordt er live uitgezonden en de week daarna wordt de uitzending herhaald. Click Track behandelt de ins & outs van de muziekindustrie van de eerste zangles tot het grote podium. Het programma is hiermee dé informatiebron voor elke muzikant. In elke uitzending is er ook veel ruimte voor nieuw talent.

Uit de krant