Logo hetkrantje-online.nl
Opening van het vaarseizoen in het decor van Leidschendams erfgoed (archieffoto: Ot Douwes).
Opening van het vaarseizoen in het decor van Leidschendams erfgoed (archieffoto: Ot Douwes).

Erfgoeddag Vrijheid aan de Vliet geannuleerd

  •   keer gelezen   Actueel

Leidschendam-Voorburg - De Erfgoeddag, die dit jaar op zaterdag 18 april zou plaatsvinden, gaat vanwege het coronavirus niet door. De partners van het Erfgoedpodium hebben gezamenlijk deze moeilijke beslissing genomen.

Met de landelijke maatregelen vindt de organisatie het niet realistisch en verantwoord om van start te gaan. Op dit moment staat de veiligheid en gezondheid van de bezoekers, de vrijwilligers en de erfgoedpartners voorop. Er wordt nog gekeken naar de mogelijkheden om de dag en de vele leuke activiteiten op een later tijdstip in het jaar te organiseren. 

Het is met 75 jaar vrijheid een bijzonder jaar, dus hopelijk kan dit thema alsnog worden gevierd. De doorgang van de Opening van de Watersport wordt op 6 april beslist. Houd de website www.swaensteyn.nl in de gaten voor de nieuwe plannen. Neem voor vragen contact op via info@erfgoedpodiumlv.nl.

Alle stichtingen en verenigingen die actief zijn op het gebied van erfgoed, geschiedenis en cultuur in de gemeente Leidschendam-Voorburg zijn in het Erfgoedpodium verenigd. 

Meer berichten