Stichting Transmurale zorg zamelt met Mondial Van der Velde Verhuizingen, Xtra Welzijn en ADO Den Haag mondkapjes in (foto: pr).
Stichting Transmurale zorg zamelt met Mondial Van der Velde Verhuizingen, Xtra Welzijn en ADO Den Haag mondkapjes in (foto: pr). Studio Oostrum

Inzameling van mondkapjes in de regio Haaglanden

Actueel 360 keer gelezen

Leidschendam-Voorburg/Haaglanden - Transmurale zorg, Mondial Van der Velde Verhuizingen en Xtra Welzijn roepen op om mondkapjes in te leveren voor huisartsen, ziekenhuizen en andere zorgprofessionals.

In de regio Haaglanden is er, net als in de rest van Nederland, schaarste aan mondkapjes voor hulpverleners in ziekenhuizen, bij huisartsen en andere zorgprofessionals. Omdat het van groot belang is dat onze zorgprofessionals goed beschermd te werk kunnen gaan in deze tijd, start Stichting Transmurale zorg samen met Mondial Van der Velde Verhuizingen, Xtra Welzijn en ADO Den Haag een inzamelingsactie voor mondkapjes. 

Hierbij worden particulieren en bedrijven in de regio Haaglanden die mondkapjes beschikbaar hebben opgeroepen om deze zo snel mogelijk in te leveren bij één van de inleverpunten zoals verschillende wijkcentra van Xtra Welzijn, het Multifunctioneel Centrum bij ADO Den Haag, dat dient als supportershome. 

Voor een overzicht van alle inleverlocaties en de openingstijden per locatie zie: www.allemondkapjesverzamelen.nl. Overigens zijn er naast mondkapjes ook schorten met lange mouwen, handschoenen en handdesinfectans nodig. Op www.allemondkapjesverzamelen.nl is de complete lijst van hulpmiddelen te vinden waarbij de specificaties van de Geneeskundige Hulpverleningsorganisatie in de Regio zoveel mogelijk worden gevolgd. Of bel van ma. t/m za. van 9.00 tot 20.00 uur naar 070-700 00 77, of mail naar: allemondkapjesverzamelen@transmuralezorg.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant