Bericht van de uitgeverij | HetKrantje-Online.nl
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226556&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=hetkrantje-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=226,227" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo hetkrantje-online.nl

Bericht van de uitgeverij

  •   80 keer gelezen   Actueel

Het coronavirus beïnvloedt ons dagelijks leven. Gezien de hoge bezoekersaantallen van onze nieuwssites merken wij dat er grote behoefte is aan lokale nieuwsvoorziening over het coronavirus. Met onze bescheiden middelen doen wij er alles aan om hierin te voorzien.

Als bedrijf hebben wij intern de nodige maatregelen getroffen zodat onder meer de redactie haar werk kan voortzetten. Hetzelfde geldt voor de drukkerij en onze bezorgers. Wij trekken samen op met onze leveranciers (techniek, drukker en verspreider) om ervoor te zorgen dat u de krant op tijd in de bus krijgt en online het lokale nieuws kunt blijven volgen. Wij doen ons uiterste best om de krant op tijd op uw deurmat te krijgen, maar ook onze organisatie kan hinder ondervinden van de moeilijke omstandigheden. Mocht dit onverhoopt niet (tijdig) lukken dan hopen wij op uw begrip.

Via deze nieuwssite kunt u ons blijven volgen. Hier leest u de lokale ontwikkelingen over het virus, maar ook ander nieuws. Daarnaast wordt de wekelijkse uitgave van de papieren krant ook digitaal aangeboden.

Wij zullen er alles aan doen om u lokaal op de hoogte te blijven houden en wensen iedereen veel sterkte tijdens deze moeilijke tijden.


Beste ondernemer,

De zorg om gezondheid van uzelf, uw dierbaren, vrienden en familie heeft nu vanzelfsprekend de grootste prioriteit. Wij begrijpen daarnaast dat dit ook zakelijk enorme impact kan hebben. Daar hebben wij alle begrip voor en wij denken dan ook graag met u mee.

Voor sommigen van u zal het juist nu belangrijk zijn om uw product of dienst goed kenbaar te maken. De consument wil goed geïnformeerd worden. Wij zorgen ervoor dat wij paraat staan om u tot het allerlaatste moment te helpen om uw boodschap te verspreiden middels onze betrouwbare media met groot (dag)bereik.

Meerdere grote bedrijven hebben de afgelopen dagen in de media uitleg gegeven over hoe zij omgaan met het coronavirus. Ook op lokaal/regionaal niveau is ons advies aan ondernemers om te kiezen voor een dergelijke transparante aanpak die betrokkenheid toont.

Wilt u consumenten blijven ontvangen en bedienen? Kom dan, voor zover u dit nog niet heeft gedaan, via uw eigen website en socialmedia-kanalen (en eventueel aangevuld met ‘externe kanalen’) met een uitleg over genomen maatregelen. Dit neemt onzekerheid weg bij de consument.

Zelf hebben wij de nodige maatregelen getroffen, zodat onze media-adviseurs en marketeers u kunnen blijven helpen. Zij werken vanuit huis om u, indien gewenst, bij te staan.

Als mediabedrijf voelen wij ons verbonden met uw commerciële, marketing- en communicatieuitdagingen. Wij wensen alle ondernemers veel wijsheid en sterkte en hopen dat we met elkaar snel uit deze zware tijden komen.

Met vriendelijke groet,

Namens alle medewerkers,

Erhard Soeterbroek Directeur/uitgever

Deze tekst is met de grootst mogelijke zorg samengesteld op basis van de stand van zaken ten tijde van schrijven.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226556&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=hetkrantje-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=226,227" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9768107&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=hetkrantje-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=226,227" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226558&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=hetkrantje-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=226,227" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>