Afbeelding
CORONAVIRUS

Toch weer drie nieuwe besmettingen in Leidschendam-Voorburg

Actueel 1.765 keer gelezen

Leidschendam-Voorburg - In Leidschendam-Voorburg  is het aantal gemelde besmettingen met het coronavirus sinds gisteren toch weer met drie gestegen van 21 naar 24.

De GGD-regio Haaglanden heeft er 22 besmettingen bij gekregen sinds gisterenmiddag. Op dit moment zijn er in de Haagse regio, inclusief Voorschoten, 396 coronabesmettingen. Delft heeft er inmiddels 34 (was 32); Den Haag 182 (161); Leidschendam-Voorburg 24 (21); Midden Delfland 4 (4); Pijnacker-Nootdorp 29 (26); Rijswijk 20 (17); Wassenaar 6 (6), Westland 61 (58); en Zoetermeer 28 (26). Voorschoten heeft nog steeds 8 geregistreerde besmettingen.

Net als de afgelopen dagen is gemeld, neemt het aantal in het ziekenhuis opgenomen patiënten en het aantal gemelde overledenen in Nederland minder snel toe dan je zonder maatregelen zou verwachten. Deze week zal duidelijk worden of er sprake is van een werkelijke afvlakking.

In Noord-Brabant zet de afnemende trend in het aantal ziekenhuisopnames door. In Zuid-Holland, Noord-Holland, Gelderland en Limburg zijn er relatief veel ziekenhuisopnames. In de provincies Friesland, Groningen, Drenthe, Flevoland en Zeeland is het aantal ziekenhuisopnames stabiel laag.

Uit de krant

Uit de krant