Logo hetkrantje-online.nl
HMC Antoniushove (foto: Michel Groen).
HMC Antoniushove (foto: Michel Groen).
CORONAVIRUS

Controle op koorts bij HMC Antoniushove

  •   keer gelezen   Actueel

Leidschendam - HMC is goed voorbereid op ontwikkelingen rond het coronavirus (Covid-19). Er gelden strikte protocollen en bewust is gekozen voor strenge voorzorgsmaatregelen. Op deze manier worden patiënten, bezoekers en medewerkers zo optimaal mogelijk beschermd tegen besmetting.

Bij de ingang van HMC Antoniushove, HMC Bronovo en HMC Westeinde worden patiënten, bezoekers en leveranciers gecontroleerd op koorts. Dat gebeurt met een oorthermometer. Bij een temperatuur van 38 graden of hoger wordt men verzocht weer naar huis te gaan, tenzij u een noodzakelijke medische afspraak heeft. Heeft u een afspraak bij HMC en heeft u koorts en/of luchtwegklachten? Zoals verkoudheid, hoesten, keelpijn of kortademigheid? Neemt u dan telefonisch contact op met de afdeling waarmee u een afspraak heeft via 088 979 79 00.

Wilt u uw familielid/naaste bezoeken en heeft u koorts en/of luchtwegklachten? Kom dan niet op bezoek. Als u geen koorts of klachten meer heeft, bent u weer welkom als bezoeker in ons ziekenhuis. Komt u een coronapatiënt bezoeken? Neem vooraf altijd eerst telefonische contact op met de afdeling, zodat het bezoek voor iedereen veilig en goed kan verlopen. Alle afspraken en onderzoeken waar geen acute medische noodzaak voor is en voorlichtingsbijeenkomsten, zijn afgezegd. Voor spoedgevallen blijft het ziekenhuis 24/7 bereikbaar.

Meer berichten